top of page

Gebruik en toepassingen van mineralen sporendruppels

Mineralen zijn onderdeel van onze voedselgroepen. Je neemt ze normaliter in bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. Althans, daar zou je ze normaal gesproken vandaan halen. Ieder proces in je lichaam ontleent zijn werking aan de juiste balans aan mineralen.


Oorspronkelijk zorgde het eten van verse producten uit voedselrijke grond voor een adequate toevoer van het volledige spectrum van ionisch geladen mineralen. De vraag is of je door uitputting van spoormineralen in onze bodem nog wel alle mineralen binnen in het voedsel dat je eet?


Trace Mineral Drops is een van de krachtigste natuurlijke mineralenbronnen ter wereld voor gezondheid van lichaam en geest. Het is dé sporenmineraalaanvulling die je kan helpen je micronutriëntenbases te dekken. Maar ken je ook die andere interessante gebruiksmogelijkheden en verrassende toepassingen van Trace vloeibare ionische Mineral Drops?

 

Gezond muesli ontbijt met vruchten

1. Trace Minerals | Botten en Gewrichten

Neem Trace Minerals Drops en ontdek zelf wat jouw resultaten zijn als het gaat om het verbeteren en versterken* van je botten, gewrichten en tanden en het terugbrengen van ongewenste calciumafzettingen.


* Vitamines en mineralen die in combinatie je botten ondersteunen zijn calcium, magnesium, fosfor, mangaan, zink, vitamine D en vitamine K. Glucosamine en Chondroïtine kunnen een rol spelen bij het behouden van soepele gewrichten. Collageen biedt structurele ondersteuning aan weefsels en instrumenteel voor elasticiteit van de huid en de gezondheid van botten en gewrichten.


2. Trace Minerals | Bron van Magnesium

Magnesium is belangrijk voor de spieren, botten, hersenen, bloedvaten en het hart. Spieren maken gebruik van calcium om aan te spannen en magnesium om te kunnen ontspannen.


In Trace Mineral Drops zit magnesium als één van hoofdmineralen naast kalium, natrium en chloride plus een volledig spectrum aan sporenmineralen voor maximaal effect.


Kijkend naar de effectiviteit en de dosis per ml, zijn Trace Mineral Drops de best opneembare natuurlijke magnesiumsupplementen op de markt in de juiste verhouding.


Foto van een koelkast die opengedaan wordt.

3. Re-mineraliseer | Trace Mineralen

Remineralisatie van gedestilleerd en ook gefilterd water draagt bij aan je gezondheid. Alleen door water te destilleren worden alle mineralen en verontreinigingen verwijderd. Dit proces zorgt voor zuiver water dat je aanvult met je favoriete vloeibare ionische mineralen in natuurlijke balans.


Foto van vitale oudere dame in zwembad

4. Elektrolyseer | Trace Minerals

Elektrolyten vervullen een belangrijke functie in je lichaam, of je nu vaak beweegt of niet. Voor sporters - denk aan de natrium kalium balans - is het extra van belang om de inname van elektrolyten in de gaten te houden.

 

Trace Mineral Drops oplosbare mineralen zijn de elektrolyten die de elektrische energie van het lichaam geleiden. Je voedt als het ware essentiële mineralen aan het elektrische systeem van je lichaam en dit helpt je een gezond energieniveau te behouden.


5. Trace Minerals | Hydratatie

Wist je dat je door het water elektrolyt te maken je water natter maakt? Voor wie dit als nieuw klinkt? Geladen ionische mineralen verminderen de oppervlakte- en grensvlakspanning van het water. Het verschil in structuur voel je met je tong als je die in het water steekt. Water met Trace Minerals Drops wordt makkelijker door je lichaam opgenomen. Natter water hydrateert beter.


Foto van handen in natuurlijk stromend water

 

6. Trace Minerals | Huid en Haar

Sporenelementen zijn zeer betrokken bij de verschillende beschermende eigenschappen van je huid. Ze zijn essentieel bij het bestrijden en herstellen van de schade door overmatige blootstelling aan de zon, rimpels en het vasthouden van het vocht in je huid. Neem vloeibare ionische Trace Mineral Drops en voed je huid en je haar van binnenuit.


Foto van vitale vrouw met gezonde etenswaren die een glas met een gezond drankje vasthoudt

7. Trace Minerals | Lotions & Zalf

Gebruik Trace Mineral Drops toe als werkzame stof in je eigengemaakte lotions of zalven op oliebasis of plantaardige vetten. Wat zullen de baten zijn als je weet dat alles beter werkt dankzij de minerale cofactoren van een 72+ mineraalcomplex. Denk aan voordelen als de werkzaamheid, de opneembaarheid, de toepasbaarheid en ook de houdbaarheid. Bedenk ook dat deze vloeibare ionische mineralen zo klein zijn (Ångström) dat ze rechtstreeks toegang hebben tot je cellen.


Foto van model met mooie huid, met vitaminen mineralen

8. Trace Minerals | Vitamine Booster

Vitaminen zonder mineralen werken niet. Dit geldt vooral voor supplementen. Sporenelementen zijn de katalysatoren voor alle vitamines en andere voedingsstoffen die je lichaam gebruikt voor het ontwikkelen en behouden van een goede gezondheid.


Foto van vader en dochter die fruit uitkiezen in een winkel

9. Planten | Spoorelementen voor Groei

Enthousiaste tuiniers gebruiken al jaren spoorelementen bij het verbouwen van gewassen. Het is net zo gunstig voor bloembedden en kamerplanten wanneer je Trace Mineral Drops verdunt met water. Het zijn de mineralen en elektrolyten die zorgen voor de groei van de plant als ook voor het groeien van bloemen, de kleur van de bladeren en de stevigheid van de stam. Zie het verschil bij je planten.


Foto van ontkiemende varen bladeren tegen een ondergaande zon

10. Huisdieren | Trace Minerals

Net als vitamines zijn mineralen essentieel voor de gezondheid en het welzijn van een hond. Ze spelen een belangrijke rol in verschillende lichaamsfuncties, zoals de opbouw van botten en tanden, zenuwfunctie, spiercontractie en het metabolisme van voedingsstoffen.


Foto van kind met hond, liggen te chillen

11. Trace Minerals | Atletische prestaties

Elektrolyten, de mineralen in ionische vorm, zijn belangrijk voor sporters. Bij de vele lichaamsprocessen worden elektrolyten gebruikt, zoals bij spiersamentrekkingen en zenuwimpulsen. Tijdens intensieve inspanning verliest het lichaam elektrolyten waaronder natrium en kalium.


Foto van dunkende basketballer

12. Trace Minerals | Fris in Balans

Weet je van de bijwerkingen van koolzuurhoudende dranken? Breng je glas frisdrank in evenwicht met een paar druppels Trace Minerals per glas en verminder de potentieel schadelijke effecten.


Foto van zwanger model, balancerend op een bal

13. Trace Minerals | Functionele Voeding

Zit het niet in de grond dan zit het niet in je voedsel. De spoorelementen van Trace Mineral Drops voegen smaak toe samen met een volledig spectrum aan ionische sporenmineralen. Dit zijn de soort natuurlijk beschikbare ionische sporenmineralen waarvan je wilt dat het in echte voeding zit.

留言


bottom of page