top of page
top

Trace minerals

De ionische vorm van Trace Mineral Drops zorgt voor 99% opname door je lichaam

Trace mineralen zijn essentiële voedingsstoffen die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Je verkrijgt ze uit eten of drinken, idealiter gedragen in water uit je voeding. In termen van energie, rust en stress heeft je lichaam en geest baat bij een evenwichtige mineralenbalans.

Trace Minerals helpen (als basis): 
 • bij verminderen vermoeidheid
 • voor stressbestendigheid
 • bij handhaven van elektrolytenbalans
 • voor behoud normale spierfunctie
 • voor behoud normale botconditie
 • bij ondersteuning van een regelmatige spijsvertering
 • bij bevordering van een gezonde werking van het zenuwstelsel.
bestel

Heb je nog nooit geprobeerd je lichaam te voorzien van benodigde mineralen en elektrolyten door specifiek te kiezen voor ionische minerale producten? Dan wordt het waarschijnlijk tijd om het eens te proberen. Met deze ionische mineraal druppels geef je structuur aan je drinkwater.

TRACE MINERAL DROPS 

uitleg
ontdek meer

Mineralen en spoorelementen zijn essentiële voedingsstoffen en nodig voor gezondheid en welzijn. Essentieel houdt in dat een tekort problemen gaat veroorzaken. Weet je het tekort te corrigeren, dan kunnen gezondheidsproblemen worden teruggedraaid.

TRACE MINERAL DROPS 

Tegenwoordig is er voor iedere mineraal wel een potje capsules maar werkt het wel zo? Voor je gezondheid is het daarom alleen al verstandig meer te weten te komen over hoe mineralen werken. Mineralen hebben het meeste baat als ze komen van een natuurlijke bron en in balans zijn met andere elementen waarmee ze interageren. 

De tijd dat mensen de mineralen die ze nodig hebben binnen kregen door een grote verscheidenheid aan voedsel ligt achter ons. Massaproductie van gewassen, het niet opnieuw opnemen van humus in de bodem en de afhankelijkheid van chemische mest maken het steeds moeilijker om alle voedingsstoffen, mineralen en spoorelementen te halen uit de planten die we eten. 

Alleen mineralen waarvan de moleculen erg klein en oplosbaar zijn in water, dus mineralen in ionische vorm, worden goed opgenomen door je lichaam. Elektrolyt water is de drager voor essentiële elementen als mineralen en andere voedingsstoffen. Anders gezegd: al het water in je lichaam is elektrolyt. Zo functioneren levende systemen zoals ze dit doen.

De mineralen en spoorelementen in Trace Mineral Drops helpen als basis: 

 • bij verminderen vermoeidheid

 • voor stressbestendigheid

 • bij het handhaven van elektrolytenbalans

 • voor behoud van normale spierfunctie

 • voor behoud van normale botconditie

 • bij ondersteuning van een regelmatige spijsvertering

 • bij bevordering van een gezonde werking van het zenuwstelsel.

Je lichaam en geest hebben baat bij een evenwichtige micronutriënten balans. Doordat de trace mineralen in deze ionische mix perfect zijn uitgebalanceerd in hun samenstelling, kunnen ze perfect worden opgenomen door de cellen in je lichaam. 

‘put life back into your water with ionic minerals and spark the life in you’

FAQ's

Rechtstreeks van de bron

”Alleen in de ionische vorm, rechtstreeks van de bron en in synergie met natuurlijke cofactoren –  niet synthetisch, zonder conserverings-, smaak- en vulstoffen – maakt Trace Mineral Drops de beste elektrolyt basis voor je lichaam en geest!”

Great Salt Lake Productie uitsnede

Trace Mineral Drops worden gewonnen uit de wateren van het Great Salt Lake in Utah. Het is een 100% natuurlijk product zonder extra toevoegingen. Dit product* ontstaat na verdamping met behulp van een gepatenteerde verdampingstechnologie waarbij 99% van de zouten (natrium) worden verwijderd.  Het is een zeer hoog geconcentreerd complex van mineralen en actieve ingrediënten met meer dan 72 natuurlijke essentiële mineralen waaronder:

Antimoon, Beryllium, Bismut, Borium, Bromide, Calcium, Carbonaat, Cerium, Cesium, Chloride, Chroom, Dysprosium, Erbium, Europium, Fosfor, Gadolinium, Gallium, Goud, Hafnium, Holmium, IJzer, Jodium, Kalium, Kobalt, Koper, Lanthaan, Lutetium, Magnesium, Mangaan, Molybdeen,  Natrium, Neodymium, Nikkel, Niobium, Praseodymium, Rhenium, Rubidium, Samarium, Scandium, Selenium, Silicium, Stikstof, Strontium, Sulfaat, Tantalium, Tellurium, Terbium, Thallium, Thorium, Tin, Titanium, Vanadium, Wolfraam, Ytterbium, Yttrium, Zilver, Zink, Zirkonium.

* ConcenTrace is de geregistreerde verzamelnaam van dit complex aan mineralen. Staat er ConcenTrace als ingrediënt op het label, dan weet je exact wat je krijgt en dat het werkt. Let bij aankoop van Trace Mineral Drops dat etiketinformatie ook in het Nederlands is gesteld.

Mineralen Master Batch

‘live life like no one else so that you can live life like no one else’

Waarom alle mineralen essentieel zijn

 

Al de elementen die in de aardkorst, de zee en atmosfeer worden aangetroffen zitten in ons. Niet alleen bevat zeewater alle mineralen en elementen die nodig zijn voor het menselijk leven. Veel belangrijker is dat deze mineralen en spoorelementen in hun ionische vorm en uitgebalanceerd in hun samenstelling perfect worden opgenomen door de cellen in je lichaam waar ze essentieel zijn voor de werking van je lichaam en geest.


Mineralen zijn vitale cofactoren voor veel biochemische reacties en hebben verschillende functies in de cellen van het lichaam. Veranderd metabolisme van micronutriënten als gevolg van onvoldoende inname of ineffectief gebruik kan diepgaande effecten hebben op het lichaam en kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten of diabetes type 2. Als je last hebt van een mineralentekort door: intensieve lichaamsbeweging, stress, diëten, tekort aan voedingsstoffen of een slecht voedingspatroon, dan probeert je lichaam het gebrek aan mineralen te compenseren. Dit gaat gepaard met symptomen zoals: trek in eten, spierkrampen en algemene vermoeidheid.


Mineralen functioneren als cofactoren voor enzymen, vitamines en metalloproteïnes zoals ijzer voor hemoglobine, de zuurstofdrager in je bloed om maar één voorbeeld te nemen. Vitamine D is essentieel voor onder andere je botsterkte en gezondheid van je hart. Maar je hebt magnesium, calcium, boor, zink en vitamine A en K2 nodig om vitamine D zijn werk te laten doen. Als je witte vlekken op je vingernagels hebt, heb je waarschijnlijk last van een tekort aan borium en zink. Zonder magnesium komt calcium niet in je botten. Nog niet zo lang geleden kwam men erachter dat calcium en magnesium het minder doen zonder borium en dat je geest in balans baat heeft bij lithium. Kobalt is een substantiële cofactor voor vitamine B12 dat essentieel is voor je bloedvorming en de bouwsteen is voor hemoglobine. Kortom, alle mineralen werken met elkaar en zijn essentieel.


Trace Mineral Drops in ionische vorm, natuurlijk gewonnen rechtstreeks van de bron en in synergie met oorspronkelijke cofactor mineralen, is de beste elektrolyt basis voor je lichaam en geest!
 

 • Aan wie verkoopt Ultrafood?
  Wij verkopen aan zakelijke relaties (B2B). Prijzen van producten op de website zijn exclusief btw.
 • Hoe word ik klant van Ultrafood?
  Maak een account aan met een geldig btw en kvk nummer.
 • Heeft Ultrafood een fysieke winkel?
  Wij hebben geen fysieke winkel. Ons verkoopproces vindt online plaats. Wel kun je jouw order afhalen op ons depot in Groningen.
 • Hoe reset ik mijn loginnaam of wachtwoord?
  De loginnaam is altijd je eigen mailadres. Weet je niet meer welk e-mailadres je hebt gebruikt, neem dan contact opnemen met de klantenservice via healthy@ultrafood.nl. Zij kunnen uitzoeken onder welk mailadres je account is aangemaakt. Weet je je wachtwoord niet meer, dan vraag je deze eenvoudig op via het Inloggen scherm. Je klikt op ‘Wachtwoord vergeten? Dan ontvang je een link in je mailbox om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Veel gekochte producten

Dit zeggen tevreden gebruikers van Trace Mineral Drops ionische mineralen

 

Bron
Online kopers van producten van Trace Minerals, geverifieerde aankopen. Ervaringen en meningen van mensen, geen medisch advies (vertaald uit het Engels).

Uitstekend!

Ik heb het gekocht op aanraden van een voedingsdeskundige. Ik voeg het toe aan gefilterd water. Voor 0,5 liter 3-4 druppels. De smaak verandert aangenaam. Genoeg voor een lange tijd. Op je  gezondheid!

Voegt body aan water toe waardoor men zich voller voelt.

Deze waardevol toevoeging voor mijn lichaam kan geen kwaad.

 

Gebruik deze al jaren en geef het cadeau.

Prachtige waterverbetering. Ik vind het leuk een paar druppels van deze mineralen aan mijn glas toe te voegen en kan meer water drinken. Ik heb een klein knijpflesje in mijn tas, zodat ik wat aan mijn water kan toevoegen als ik onderweg ben.

 

Super voor de keto-levensstijl.

Ik hou ervan hoe het snel het oplost in mijn drankje.

 

Geweldig om deze sporenmineralen te nemen

Ben dol op dit merk sporenmineralen. Ik doe ze in mijn elektrolytwater voordat ik ga zwemmen of rennen en het helpt krampen in de benen te voorkomen. Ik gebruik deze al minstens 10 jaar.

 

Iedereen die leeft heeft deze nodig

Elke levende persoon krijgt niet meer de mineralen die ons lichaam nodig heeft. Er zouden zoveel ziekten kunnen worden voorkomen als we allemaal toegang hadden tot dit soort mineralen. Ik neem ze elke dag in mijn koffie en smoothies. Zo voordelig!

 

Goed voor het vervangen van sporenelementen in gefilterd water

Ik hou van het gebruiksgemak en hoe het gemakkelijk met het water mengt.

 

Spieraanwinst

Ik hou van dit product!! Het is gemakkelijk te nemen. Ik voeg gewoon 1/2 theelepel toe aan kokoswater of druivensap. Na een maand gebruik heb ik meer spierspanning in de biceps van mijn bovenarmen dan ik ooit heb gehad en ik sport zelden. Ik ben 59 jaar en probeer zo goed mogelijk voor mezelf te zorgen. Ik doe hier en daar wat push-ups, maar ik ben erg druk met tuinieren en achter kleinkinderen aanjagen. Ik heb gemerkt dat mijn nagels en haar sneller groeien en gewoon gezonder zijn. Ik ben op zoek naar iets om te helpen met mijn artritis en energieniveaus en ik denk dat dit is wat ik heb gemist !! Geweldig product!

 

Ik merkte meteen een verschil in mijn energie

Dit spul is uitstekend. Ik drink gedestilleerd water dat ik thuis maak. Het zuiverste water dat je kunt krijgen. Het enige probleem is dat het de mineralen verwijdert en na een tijdje voelde ik me moe en zwak. Ik probeerde andere mineralen die niets deden. Van deze mineralen kon ik binnen een dag een verschil in mijn energieniveau zien. Ik zal vanaf nu niet meer zonder hen. Ik ben dol op deze mineralen.

 

Uitstekend!

Slechts een paar druppels op de fles water en je maakt het verschil op lange termijn.

 

Geweldig product

Een eenvoudige en goedkope manier om mineralen aan uw dieet toe te voegen. Ik doe het in water en in mijn koffie doe ik ook een paar druppels in het water van mijn huisdieren. We zijn allemaal chronisch gedemineraliseerd dit is een goede aanvulling

 

Super goed

Geweldige elektrolyten

 

Verrukkelijk

Ik gebruik het om mijn gedestilleerd water te her-mineraliseren. Dit spul is uitstekend. Het laat water lekker smaken. Het is lastig om water te drinken zonder. Ik weet niet zeker wat de gezondheidseffecten zijn want ik ben al behoorlijk gezond maar ik ben nu gedekt.

 

Mijn nagels zijn zo goed als ze nooit zijn geweest. Lang en sterk.

Sterkere, langere nagels en gezonder, glanzend haar zijn slechts twee van de positieve punten van het nemen van de Trace Mineral Drops. Andere subtiele verschillen, maar haar en nagels zijn het meest voor de hand liggend.

 

Fantastisch product

Dit is het beste product ooit! Het verlicht echt pijn en helpt je de hele nacht door te slapen zonder pijn te doen. Het is ook een uitstekende bron om je in balans te houden. Als dit product nieuw voor u is, volg dan de doseringsinstructies op het etiket. Je moet je lichaam eraan opbouwen, dan past je lichaam zich eraan aan. Ik raad dit product ten zeerste aan iedereen aan.

 

Voel zeker een verschil

Slechts 1-3 druppels per glas is alles wat je nodig hebt, het zal een eeuwigheid duren om deze hele fles op te drinken, maar na regelmatig gebruik merkte ik dat ik minder hoofdpijn krijg en dat ik niet zo vaak dorst heb. Ik heb het gevoel dat deze minerale druppels echt helpen!

 

Super goed

Zeer milde smaak die gemakkelijk kan worden gemaskeerd met een beetje honing.

 

Perfect

Goede mineralen, maar er is een specifieke smaak.

 

Mineraalwater

Ik doe het in water en drink het in water. Ik zal denk dat het goed is als we zelf zo een klein tekort aan mineralen kunnen oplossen.

 

Excellent

Een van de meest complete, ik hou echt van dit merk omdat het vloeibare producten biedt die gemakkelijk worden opgenomen.

 

Behulpzaam

Ik geloof dat deze enorm nuttig zijn geweest voor spierpijn en mijn gezondheid in het algemeen. Ik zie de smaak maar over het hoofd en neem mijn "medicijn" op zoek naar de meest smakelijke manier. Pepersap verbergt het een beetje.

 

Mijn favoriete mineralen

Ik gebruik deze mineralen omdat ik er vanaf de eerste aankoop helemaal enthousiast over was. De kwaliteit is op het hoogste niveau, de concentratie van stoffen bevalt. Dit is een prachtig product. Ik kon geen betere vinden.

 

Ik voel me hier gezonder mee in mijn leven

Ik ben al een paar jaar op gezondheidsreis. Dus natuurlijk moest mijn wateropname veranderen. Het vinden van dit product was goud. Slechts een paar druppels per glas/fles en ik voel me energieker en niet misselijk. Als je alleen maar flessenwater hebt, is dit een game-changer. Ik gebruik het niet met kraanwater omdat er gewoon te veel onzuiverheden in zitten.

 

Uitstekende bron van moeilijk te vinden sporenelementen

Prima aanvulling op drinkwater. Hermineraliseer gezuiverd of gedestilleerd water.

 

Favoriete elektrolyt

Dit spul is geweldig. Je kunt het verschil echt voelen. Heb veel soorten elektrolyten ingenomen, maar deze is de beste!

 

Excellent trace minerals

Beste in zijn klasse. Zeer goede manier om jezelf te mineraliseren met kwaliteitsproducten. Ik gebruik dit elke dag.

 

Vloeibare mineralen

Een effectieve vorm van vloeibare mineralen, gemakkelijk te gebruiken in water of sap.

 

Uitstekend

Dit product is uitstekend, wat betekent dat het de meeste sporenmineralen bevat die niet gemakkelijk in voedsel worden aangetroffen. Ik meng het 's ochtends met mijn eiwitdrank en weet dat ik mijn lichaam voorziet van essentiële maar vaak verwaarloosde mineralen.

 

Goede smaak

De druppels voegen veel smaak toe aan gefilterd water en bevatten een verscheidenheid aan sporenelementen. De fles duurde ongeveer 5-6 maanden.

 

Excellent

Dit product is uitstekend, wat betekent dat het de meeste sporenmineralen bevat die niet gemakkelijk in voedsel worden aangetroffen. Ik meng het 's ochtends met mijn eiwitdrank en weet dat ik mijn lichaam voorziet van essentiële maar vaak verwaarloosde mineralen.

Referenties
bottom of page