top of page

Aan top van de leefstijlpiramide

Jij bestaat uit ongeveer zestig biljoen cellen een plus of min afwijking van enkele miljarden daargelaten. Een gemiddelde cel bevat ongeveer één quadriljoen moleculen. De individuele cel is, mits voorzien in de aanvoer van de juiste elementen, in staat om zelfvoorzienend te zijn in alle benodigde metabolische processen voor het functioneren van die cel. Elke cel verbrandt daarbij zijn eigen energie, onderhoudt zichzelf, produceert zijn eigen enzymen, creëert zijn eigen eiwitten en dupliceert zichzelf. De totale stofwisseling van je lichaam is de optelsom van metabolische operaties die in elk individuele cel worden uitgevoerd. Je leven ontstaat aan de top van de leefstijl piramide.

Ultrafood | Universele Leefstijl Piramide

De meer dan negentig elementen die nodig zijn om een ​​gezond celleven in stand te houden omvatten mineralen en sporenelementen, aminozuren, vitamines, fytochemicaliën en (omega) vetten. Al deze elementen samen acteren als de bouwblokken van de metabolische machinerie van ons mensproces. Het zijn dezelfde groei en onderhoudsvoedingsstoffen die planten nodig hebben om optimaal te groeien. Het zijn deze planten die jij nodig hebt om te leven! Maar waar is die landbouwgrond die vruchtbaar genoeg is om voedzaam en gezond voedsel te produceren?

Wij leven in een tijdperk waar decennia lang voedselkwaliteit is opgeofferd ten gunste voor voedselkwantiteit. Opbrengst is belangrijker dan voedingswaarde. Het inheemse microbiële leven in de voedingsbodem van jouw gezonde voedsel is zodanig uitgehold dat essentiële mineralen en spoorelementen in de grond zijn uitgeput. Met als gevolg dat jouw eerlijke poging voor een gezond voedingspatroon uit de supermarktschappen kan leiden tot een persoonlijke voedingsramp. Tenzij je het geluk dat je je eigen voedsel organisch kunt verbouwen, is aanvulling met de juiste compositie van mineralen en spoorelementen een must.

Uniek anders, altijd zoekend en rechtstreeks van de bron, ontdek je bij Ultrafood optimale voedingselementen voor jouw lichaam, jouw geest, jouw welbevinden en jouw immuniteit. De kwaliteit van onze functionele componenten is dat ze naast primaire bron van voeding ook werken voor je persoonlijke verzorging. Bij Ultrafood zit je aan de top van de leefstijl piramide met functioneel voedsel dat je niet overal tegenkomt. Met dit voedsel verander je je leefstijl. Met Ultrafood verander je je leven.

bottom of page